AFI-teknologi

Høykvalitetsprodukt, profesjonell service, som kjerneleverandør innen dette feltet.

Hjem > Nyheter > Innhold
AFI Stabilizer Stunning Debut In India DIGITEK Photography Lecture
- Aug 24, 2018 -

Fotografi er kunsten å leve. Det beriker ikke bare folks kulturliv, men opplyser også folks forfølgelse av et kunstnerisk liv. For å hjelpe fellesskapsfotografer til å forbedre deres fotografiske ferdigheter og berike sitt amatørkulturliv i India, utføres en unik fotografilesning.

Forelesningene omfatter hovedsakelig innføring av grunnleggende kunnskaper om fotografering, skytingsteknikker og ulike typer fotografisk utstyr. Profesjonelle fotografer inviteres spesielt til å introdusere relevant kunnskap om fotografering og de spesifikke navnene og funksjonene til fotografisk utstyr. I tillegg til fotografiske ferdigheter med blenderåpning, lukker osv. Det er demonstrasjon på stedet av Canon, Nikon, Kingjoy, AFI, etc. for bedre fotografering. Denne forelesningen fordeler alle menneskene ved en klar og imponerende forklaring på fotografisk kunnskap og ferdigheter.


Det nevner også den populære stabilisatoren i dag ved å bruke AFI stabilisator som demonstrasjon. Når folk går, vil objektet som holdes i hånden vibrere i tre dimensjoner, opp og ned, venstre og høyre, frem og tilbake. Håndholdt stabilisator kan balansere vibrasjonene opp og ned og til venstre og høyre. Men det absorberer ikke støt. Det holder bare relative bevegelser for å redusere svingingen av de to retningene. Når folk trav, har armen og tempoet bidratt til å absorbere sjokket. Og vibrasjonen opp og ned avhenger av brukerens operasjonsferdigheter.

Ta AFI PhoeniX D3 som et eksempel for å forklare produktegenskaper i detaljer.

FeniX D3 er AFIs nye generasjon av multifunksjons SLR-stabilisator. Den har utmerket stabilitet og er utstyrt med en avansert og effektiv børsteløs motor som er jevnt drevet av den treaksede anti-shake stabilisatorteknikken. Samtidig gir omfattende kontroll ved å fokusere og zoome kreativ skyting fri etter din vilje.


Dual Focus Control, kunst av "Focus"

SLR kan justeres i sanntid gjennom den konfigurerte datatråden, og fokus- og tonehøyttaleren kan legges til for å synkronisere kameraet med stabilisatoren. Det er to manuelle oppringninger med forskjellige størrelser, som tilsvarer kameraets brennvidde og brennviddejustering.


Innebygd sammenleggbar stativbase

Overflaten på PhoeniX D3 håndtaket er dekket med glidende silikon, som føles behagelig. trekk ned stativbrakettene som er bygd med håndtaket, og bunnlåsenheten er omgjort til et stativ slik at stabilisatoren kan settes raskt og stabilt.

Rullemodus, Utforske kreativ opptak

Fotografering i denne modusen lar deg ta et dynamisk skudd. I fotograferingsmodusen i rullemodus ser bildet ut og er ubalansert, noe som gjør sammensetningen levende.

Mobile APP Control System

Med det nylig oppgraderte kontrollgrensesnittet, en-knapps Bluetooth-tilkobling, rask og sanntidsjustering av speilreflekskamera ISO, lukker, blenderåpning, eksponeringskompensasjon, hvitbalanse og andre parametere.


PhoeniX D3 er et fullverdig produkt, egnet for fotografer på alle nivåer, for å møte de ulike behovene i skytingen. Med enkel betjeningsdesign, antas PhoeniX D3 SLR stabilisator å være et lettbetjent produkt for både profesjonelle videospillere og amatører.

"Det er veldig meningsfylt å holde et foredrag om fotokunnskap, som kan forbedre fotografiske ferdigheter, fremme utveksling og hjelpe deg med å fange vakrere øyeblikk." En indisk deltaker sa at forelesningene forsterket forståelsen av fotografiet, stimulerte lærings entusiasmen, og viste den kunstneriske sjarmen av fotografering.


Som fotograf begynte jeg først med funksjoner og bruksmetoder for kameraets lukker, blenderåpning, etc., kombinert med min daglige arbeidserfaring og kunnskap, og forklarte kamerakvaliteten i detalj. Forelesningene er fra lett til vanskelig, veldig praktisk. Det lar alle vite mer om fotografering, noe som ikke er et enkelt bilde, men fangst av de vakreste bildene i livet. Du må kontinuerlig oppsummere, forbedre og fortsette å prøve, for å skyte arbeid av høy kvalitet.