AFI-teknologi

Høykvalitetsprodukt, profesjonell service, som kjerneleverandør innen dette feltet.

Hjem > Nyheter > Innhold
En av de beste Smartphone Gimbal Stabilisatorer 2017 --- AFI V2
- Aug 30, 2017 -


       

I løpet av de siste 10 årene har mobilkameraer virkelig sprang frem og kvaliteten på moderne smartphones er ganske fantastisk. Dette gjelder også for video. Mange mennesker kjøper ikke lenger kameraer, de holder bare med sine mobile enheter for å ta bilder og spille inn videoer. Uansett hva slags video du skal skyte. Hvis du velger kvalitet over kvantitet som er valget. Ikke mer rystende hender eller uønskede vibrasjoner.

Hva bør vurderes når du velger den beste gimbal smartphone stabilisatoren? Mest av alt materiale, holdbarhet, ergonomi og pris. La oss se nærmere, vi gir deg noen av de beste stabilisatorene i dagens marked.

AFI V2 ---   Beste 3-aksis håndholdt Gimbal Smartphone Stabilizer for iPhone 7 og alle smarttelefoner opptil 7 "Skjermer av   2017

AFI V2 kom ut ganske raskt etter utgivelsen av annen smartphone gimbal . Så var mange mennesker forvirret på hva er forskjellen? Jeg tror det meste vil komme ned for å bygge kvalitet. Selv om det er noen små funksjoner som vil variere fra den ene til den andre .

Bygg kvalitet og kontroller

Byggekvaliteten på dette er veldig solid. Det er laget av metall, selv om det ikke er tungt og føles veldig robust. Knappene på dette kan avvike fra Smooth II. Vel, vi har en rekke knapper rett på bunnen, inkludert et hjul, og en knapp for å endre innstillinger på smarttelefonen bare fra håndtaket. Du kan starte og stoppe opptak rett fra håndtaket. Du har et joystick, samt en knapp for å endre modusene, start og stopp opptaksknappen. Strømknappen, hold den nede i noen sekunder for å slå på strømmen eller slå av strømmen.

图片1.png 

图片2.png 

图片3.png 

Cool funksjoner med få ulemper

Alt ser ut til å fungere jevnt, og min eneste klage er at det ikke er noen hjemmeposisjonsknapp eller -modus som lett returnerer hjemmeposisjonen. Det er en liten løsning for det. Batteriet er også flyttbart, men trenger ikke fjernes. Du kan lade den i håndtaket med den medfølgende USB-kabelen. Det er også en annen USB-kontakt for å koble telefonen og lade telefonen mens du bruker den , men kabelen er ikke levert. Det er også en skrue på bunnen hvis du vil sette på et stativ for tidsavbruddsmodus eller noe annet. Det er en knapp for å justere balansen og det er en knapp for å justere fra horisontal til vertikal opptaksmodus.

图片4.png 

 

 

 

emballasje

V2 kommer i et fint tilfelle som jeg er full av svamp . Ikke helt vanskelig, men det er ganske stivt, så det vil holde dette trygt. Dette er bygget egentlig sterk uansett, så du har ingen problemer med saken.

图片5.png 

 

 

Alt i alt

Stabilisering fungerer veldig bra så lenge du har telefonen balansert før du slår på strømmen. Det virker bare utrolig jevnt. Du kan definitivt få mer jevn og stabilisert video med V2 enn fra enhver håndholdt gimbal. Dessuten er det robust, det er veldig lett, så det er ikke noe problem å bære den i lang tid, og batterilevetiden vil definitivt vare lenge nok. Telefonbatteriet ditt vil sannsynligvis dø før batteriet på gimbalet vil dø. For å forhindre at du også kan lade telefonen direkte fra gimbalen. Det er et flott produkt, en av de beste på dagens marked.

 

        图片7.png